Petra Daalman is de naam achter ALSOF.

 

Zij is ruim 29 jaar actief bezig met allerlei facetten van theater.

Zo regisseert zij bij amateur verenigingen, en gaf ze al lessen improvisatie en theatersport voordat de Lama’s op tv kwamen. 

Zij is naast al het theatergebeuren, begeleidster en recreatiewerkster

in de zorg voor verstandelijke en meervoudig gehandicapten.

Ook met deze doelgroep heeft ze verschillende voorstellingen gemaakt. 

 

Ruim twintig jaar geleden startte zij als Cultureel werkster met kindertoneel in de vorm van cursussen/gastlessen op scholen en in buurthuizen. Hier is ze eigenlijk nooit meer echt mee opgehouden.

Op dit moment is zij oa toneelcoach bij Coach4kids en docent bij kunstcentrum De Hint en bij verschillende BSO’s en scholen op project/workshop basis. Daarnaast geeft zij trainingen aan teams.

Vanuit het werken in de zorg is het geven van teambuilding workshops ontstaan. Vaak vanuit het thema samenwerking en communicatie.

Het middel drama speelt hierin vaak een grote rol.

 

In 2013 heeft zij de opleiding tot trainer afgerond. Trainingen in samenwerken, feedback geven/ontvangen, communicatie, omgaan met veranderingen en elkaar beter leren kennen zijn trainingen die zij geeft.

 

Zij is op theatergebied een autodidact, ze heeft vele cursussen gevolgd (O.a. regiecursussen, tekstinterpretatie, meerdere grimeercursussen, fysieke communicatie, train de theatersport-trainer, trainingsacteur, improvisatietechnieken en train de sociale vaardigheden trainer).

Ze beschikt over veel ervaring.

 

 

Theater in welke vorm dan ook, het is een passie!

Wie doet Alsof

Even doen alsof………

Alsof TheaterSpel

Start

Wat doet Alsof

Wie (doet Alsof)

Mogelijkheden

Theatersport

Cursusinformatie

Foto en Film

Contact—Links